Berlinkonfa 19/20

På Berlinkonfa är det lätt att få nya vänner samtidigt som vi tar oss an stora ämnen som människovärde, kärlek, död och liv.

På träffarna i denna grupp kommer vi prata om Gud och livet och vad det har med varann att göra. Här blandar vi det stora med det lilla. Allvar blandas med skratt och lek.

Det blir goda samtal, film och Café Pax efter konfaträffarna där man får världens bästa smoothies. Som höjdpunkt under året har vi två läger. Till Vrångö på hösten och till Berlin strax innan konfirmationen.

upplägg

Berlinkonfa ses på tisdagar kl.17-19 i Jonsereds församlingshem. Utöver det kommer vi också att ses någon lördag eller annan skolfri dag. Det ingår att åka på två läger, varav ett går till Berlin.

viktiga datum

Konfastart • tisdag 17 sep kl.17.00
Föräldraträff • Söndag 22 sep
Läger • 27-29 sep på Vrångö och 21-24 maj 2020 åker vi till Berlin.
Konfirmationsgudstjänst • 6 juni 2020

Kostar det nåt? anmälan?

Berlinkonfa kostar 1300 kr. (Du kan ansöka om bidrag)
Anmälan görs via ett formulär här på hemsidan > till anmälan konfa 19/20