0-1,5 år

Grupperna står ordnade efter veckodag och starttid.

Babyrytmik blir barnvagnspromenad

Vi träffas torsdagar kl.10 vid Sävedalens församlingshem, och utgår därifrån. Var och en tar med egen dryck och fika. Öppen verksamhet utan anmälan.
Våren 2020│16 jan-28 maj.
Ulla-Karin Nilsson, pedagog
E-post •ulla-karin.nilsson@svenskakyrkan.se

Babycafé blir barnvagnspromnad

Pga av Corona-läget, så går Babycaféet en barnvagnspromenad längs Säveån och avslutar med en sångstund och kopp kaffe/te utanför församlingshemmet. Ta med eget tilltugg. Vi ses tisdagar kl. 10.15 framför Partille församlingshems stora entré. Vi dåligt väder ställer vi in - håll koll på facebooksidan > Partille församling barn och familjVälkomna! Sista träff i vår blir 16 juni.
Barbro Åkesson, pedagog
031-340 42 31│0738-12 61 20
E-post • barbro.akesson@svenskakyrkan.se

Babymassage

• Torsdag 10.00-11.30
Partille församlingshem
Babymassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring, fördjupa och stärka kontakten mellan dig och ditt barn. Massagen öppnar både dina och ditt barns sinnen och gör er lyhörda för varandra. Det ger ditt barn en bra start i livet. Lämplig ålder: 0-6 månader.
6 träffar. Kostnad 200 kr.
Våren 2020 │Kursstarter: 16 jan och 12 mars
Anmälan och kontakt
Barbro Åkesson, pedagog
031-340 42 31 (Maila din anmälan)
Epost • barbro.akesson@svenskakyrkan.se

Babycafé med rytmik- PAUS TILLS VIDARE

• Torsdagar 10.00-12.00
Öjersjökyrkan
Öppet café för föräldrar med små barn, 0-1,5 år. Kom på dropin-fika i Öjersjökyrkans vackra, lugna miljö. Vi serverar smörgås och kaffe, 30kr. Här kan du träffa andra föräldrar och få en mysig stund tillsammans med ditt barn.
10.30-11.00 finns möjlighet att vara med på rytmik. Vi sjunger, spelar, lyssnar och rör oss. Musiken stimulerar barnets utveckling till både kropp och sinne. Ingen anmälan.
Våren 2020│20 feb-14 maj. Stängt/lov 9 april.
Sofie Broman, pedagog
Epost • sofie.broman@svenskakyrkan.se

Kurs i Babymassage - PAUS TILLS VIDARE

i samband med Babycaféet
• Torsdag 9.30-11.00
Våren 2020│Fem träffar, två kurs-starter 20 feb och 16 april
Öjersjökyrkan
För dig och ditt barn, 0-6 månader (innan krypålder). Vi inleder med massagen ca 45 min och fikar sedan tillsammans - kursen är i anslutning till Öjersjökyrkans Babycafé. Ingen kostnad för kursen. Fika 30 : -
Ledare för kursen är Gabriella Edén, utbildad instruktör.
Kursen består av fem tillfällen då vi går igenom och övar helkroppsmassage och kolikmassage. Varje tillfälle ges tid för samtal och utbyte av erfarenheter omkring teman som berör relationen mellan barn och förälder.
Babymassage är en kärleksfull beröring mellan förälder och barn som bidrar till lugn och närhet. Att massera ditt barn ger en stund av avslappning och välbefinnande för både dig och ditt barn, vilket hjälper till att utveckla och fördjupa samspelet er emellan.
Kontakt och anmälan
Sofie Broman, pedagog
Epost • sofie.broman@svenskakyrkan.se

Sävedalens församlingshem