Konfirmation 2018-19

Är du sugen på att konfirmera dig? Vill du se kyrkan både hemma och i England? Då är detta alternativ perfekt för dig!

Häng med på ett spännande och roligt år tillsammans med oss. Vi kommer utforska allt som unga människor brukar fundera kring och lite till under ett år och dessutom åka till London och en liten by utanför som heter Walsingham.

På bilden här ovan kan du de en gräsmatta och en ruin. Den ligger i Walsingham och där (kanske på just den gräsmattan) kommer vi fundera kring livet tillsammans. Men också ha ordentligt kul tillsammans. Exakt hur och vad får du se när vi är där.

Vi som skriver det här heter Sebastian Söderberg och Catharina Carlsson. Vi har gjort sådana här konfirmandår med hundratals ungdomar och vi vet inte en enda som ångrat sig. Förutom de som inte anmälde sig. Så ta chansen!

Till dig som är målsman:

Konfirmation är inte riktigt vad det en gång var. Borta är hela myndighetsbiten, kostymen, den tråkiga undervisningen och allt annat som våra mor- och farföräldrar kan berätta om. Kvar är allt det positiva, ditt barn får utforska livets mening, vem är jag, hur förstår jag saker runt om mig, vuxenvärlden, vad är rätt och fel, vad är kärlek, finns det en Gud, vem kan man tro på, vem kan man lita på, hur blir jag vuxen?

När man börjar närma sig vuxenlivet gäller det att vara så väl förberedd som möjligt, för det är inte enkelt. Men är man väl förberedd så blir det så mycket enklare och roligare och spännande. Konfirmationen handlar nu för tiden om en förberedelse inför att bli en egen vuxen människa. Vi tar kyrkans tusenåriga erfarenhet och ger pusselbitar till ditt barn och hjälper dig och ditt barn att lägga pusslet inför framtiden.

Vi kommer träffas en söndag i månaden från 22 september 2018 till 19 maj 2019.

På påsklovet åker vi på en resa till London och en liten by några mil utanför som heter Walsingham. Där får vi i lugn och ro och trygghet prata igenom allt som en 14-åring vill prata om.

Vi som skriver detta heter Sebastian Söderberg och Catharina Carlsson och har till dags datum haft hand om hundratals konfirmander och vad vi vet har ingen ångrat sitt beslut att följa med ett år på konfirmation. Tvärtom är de flesta jätteglada för de upplevelser och den tid de spenderat med oss och de andra ungdomsledarna under året.

Har du några frågor så hör bara av dig.

Plats: S.t Botvids kyrka
Kostnad: 0 kr
Kontakt: Sebastian 070-784 34 08 eller skicka ett mail.

Anmälan:
Du kan anmäla dig genom att skicka ett mail med namn, personnummer, adress samt telefonnummer till både dig och din målsman. Du kan också använda messenger, sms, snigelpost, ringa, gå in på webbanmälan eller ropa om det går...

WEBBANMÄLAN