Aktuellt på kyrkogården

Vad händer på kyrkogården just nu

Kyrkogårdsförvaltningen önskar alla besökare en Trevlig Sommar!

Sommarplantering

Sommaren är här och gravrabatterna med skötselavtal har blivit planterade med sommarblommor. Behöver Du hjälp att sköta om gravrabatten i sommar så kontakta kyrkogårdsförvaltningen på tel. 0155293420 eller epost oxelosunds.kyrkogard@svenskakyrkan.se så hjälper vi Dig. Kyrkogårdsförvaltningen önskar alla besökare en Trevlig Sommar!

Kyrkogårdsexpeditionen är stängd för besök

Under rådande omständigheter för att undvika spridning av corona-virus håller kyrkogårdsexpeditionen stängt för personligt besök. Kontakta expeditionen via telefon 0155293420 eller mejl oxelosunds.kyrkogard@svenskakyrkan.se

Kyrkogårdsförvaltningen

Adress: Kyrkogårdsvägen 4, 613 40 Oxelösund