Gudstjänster

I Överkalix firar vi vanligtvis gudstjänst varje sön- och helgdag klockan 11 i Överkalix kyrka. I Jockfalls kapell och Lansjärvs kyrka firas regelbundet gudstjänst åtminstone en gång i månaden. I Jockfall har vi dock inga gudstjänster mellan julottan och påskdagen. Klockan 14 är vanlig gudstjänsttid på dessa platser men variationer kan förekomma. Gudstjänster hålls även i andra byar, mestadels under advent/jul och sommaren.

Den som har behov av en mer detaljerad information kan försöka få tag på fredagsnumret av någon regional dagstidning. Där återfinns info i predikoturerna. Annars går det bra att kontakta personalen inom information&kommunikation.( se personallistan)När vi kommit igång mer med hemsidan kommer vi eventuellt att på sikt lägga in gudstjänsterna här.

Våra gudstjänster

Lördag 12/3 kl 18.00 Överkalix kyrka

Hela kyrkan sjunger, medverkande: Anders Gustafsson, Erling Lindskog och Jörgen Wennström. Kollekt till ACT:s insamling för Ukraina

Söndag 13/3 kl 11.00, Överkalix kyrka

Gudstjänst, Anders Gustafsson, Jörgen Wennström. Gudstjänsten livestreamas via församlingens facebook.

Lördag 19/3 kl 18.00, Överkalix kyrka, Aftonmusik i helgmålstid med Erling Lindskog och Jörgen Wennström. ACT:s insamling för Ukraina, Swish 9001223, skriv AKUT i meddelandefältet.

Söndag 20/3 kl 11.00, Överkalix kyrka, Stor och liten gudstjänst, Anders Gustafsson och Jörgen Wennström. Lansjärvs kyrka kl 14.00, gudstjänst.

Söndag 27/3 kl 11.00, Överkalix kyrka, Högmässa, kyrkoherdemottagning, Brännakören medverkar, kontraktsprost Lena Tjärnberg, Katarina Brandlöv-Rönnbäck samt Jörgen Wennström. Kyrkkaffe i församlingshemmet.

Söndag 3/4 kl 11.00, Överkalix kyrka, gudstjänst. Katarina Brandlöv-Rönnbäck, Jörgen Wennström

Lördag 9/4 kl 18.00, Överkalix kyrka, Musikgudstjänst ”Via Dolorosa”. Dramatisering av Bibelns och Bo Setterlinds texter om Jesu väg mot korset. Sång och orgelmusik. Medverkande: Anders Gustafsson, Jörgen Wennström, Erling och Else-Maj Lindskog.

Söndag 10/4 kl 11.00, Överkalix kyrka, Stor och liten gudstjänst, Anders Gustafsson, Jörgen Wennström. Lansjärvs kyrka kl 14.00, gudstjänst.

Måndag 11/4 kl 18.00 Överkalix kyrka, passionsandakt Katarina Brandlöv-Rönnbäck, Jörgen Wennström

Tisdag 12/4 kl 18.00, Överkalix kyrka, passionsandakt, Anders Gustafsson, Jörgen Wennström

Onsdag 13/4 kl 18.00, Överkalix kyrka, passionsandakt Katarina Brandlöv-Rönnbäck, Jörgen Wennström

Torsdag 14/4 kl 18.00, Överkalix kyrka, veckomässa. (Skärtorsdag) Anders Gustafsson, Jörgen Wennström

Fredag 15/4 kl 11.00, Överkalix kyrka, Långfredagsgudstjänst, Brännakören medverkar, Katarina Brandlöv-Rönnbäck, Jörgen Wennström

Söndag 17/4 kl 11.00, Överkalix kyrka, Påskgudstjänst, Brännakören medverkar, Anders Gustafsson, Jörgen Wennström. Jock kapell kl 14.00, Påskgudstjänst, Anders Gustafsson, Jörgen Wennström

Söndag 24/4 kl 11.00, Överkalix kyrka, Högmässa, Anders Gustafsson, Jörgen Wennström

Oskar Axerup spelar i Grelsby kapell.