Ovansjö-Järbo pastorat

Ovansjö-Järbo pastorat Besöksadress: Ovansjövägen 232, 81240 KUNGSGÅRDEN Telefon: +46(290)37015 E-post till Ovansjö-Järbo pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Storviks familjecentral

Storviks familjecentral- en mötesplats för blivande föräldrar och föräldrar med barn mellan 0-5 år.

Ovansjö församling är en av fem aktörer i Storviks familjecentral. Utöver det ekonomiska ansvaret så finns vår diakon Kerstin Jansson på familjecentralen en dag i vecka. Hon erbjuder enskilda och parsamtal enligt överenskommelse samt deltar i Öppna förskolans verksamhet där också Kicki Wikblom arbetar varje måndag.

Öppen Förskola, barnavårdscentral, mödravårdscentral samt personal från Ovansjö församling och förebyggande socialtjänst. Vi erbjuder en bred kompetens som i samverkan vill bidra till en positiv utveckling för blivande föräldrar, barn och deras föräldrar.

Bild: ClipArt

Länk till familjecentralens hemsida