Ovansjö-Järbo pastorat

Ovansjö-Järbo pastorat Besöksadress: Ovansjövägen 232, 81240 KUNGSGÅRDEN Telefon: +46(290)37015 E-post till Ovansjö-Järbo pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sorgegrupp

för dig som mist en vuxen

När en sorg drabbar kan det komma tankar och känslor som man kanske inte riktigt känner igen hos sig själv. Då kan det vara skönt att höra att andra tänkt eller känt på samma sätt.

I en sorgegrupp får du möjlighet att tillsammans med andra i liknande situation bearbeta vad du gått och går igenom. Du får i förtrolighet i en mindre grupp och med erfarna ledare dela med dig av dina tankar och känslor. Att träffas regelbundet i en grupp under en tid har för många varit till tröst och stöd.

Sorgegruppen är för dig som mist en vuxen.

Grupper startar kontinuerligt.

Vi håller till i Bagarstugan vid Birgittagården.

Välkommen att kontakta  diakon Marianne Lindgren om du vill veta mer på direktnummer: 072 – 506 78 24 eller ring expeditionen tfn 0290-370 15 om du vill anmäla dig till nästa grupptillfälle