Nätnärvaro

Nyhet Publicerad

Vi fortsätter att växa och satsar ännu mer på diakoni, nu med ökad närvaro på nätet.

Vi startar en ny Facebooksida ”Diakoni i Ovansjö-Järbo pastorat”. Där hittar du information om verksamhet som pilgrimsvandringar, samtalsstöd och volontärarbete – där finns hälsningar från våra kyrkor med böner och andakter och mycket mer.

Vi utvecklar också Ovansjö-Järbo pastorats hemsida – där hittar du mer
information om diakonin, samtalsstöd och kontaktuppgifter till oss som
arbetar här!

Det fysiska mötet är viktigt!

Vi slutar inte möta våra medmänniskor fysiskt, hör gärna av dig för ett samtal.

Diakoni

Diakoni är Svenska kyrkans sociala verksamhet. Att värna varje människas rätt att leva ett värdigt liv.

Samtal och stöd

Kyrkans sociala arbete

En manlig präst pratar i mobiltelefon.

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Nätnärvaro - för barn och ungdomar

Vi fortsätter att växa och satsar ännu mer på barn och ungdomar, nu med ökad närvaro på nätet. Följ vår Instagram för Barn och Ungdomar. Där kan du se utskick till våra grupper, pyssel, utbildning och MASSOR med skoj! namn: @ovansjojarbo