Other languages with Google Translate

Lediga tjänster

Kom och jobba med oss! Vi är två landsbygdsförsamlingar och vi ca 30 anställda. Nu söker vi fler medarbetare, lämna gärna din ansökan eller kom och besök oss på Ovansjövägen 232 81240 Kungsgården. Just nu söker vi: Präst med särskilt ansvar för Järbo församling

Vi söker präst med särskilt ansvar för Järbo församling

Kom och jobba med oss i Ovansjö-Järbo pastorat! Vi söker en präst med särskilt ansvar för Järbo församling. Vårt pastorat är beläget i Gästrikland där Järbo som ort är en del av pastoratet och ligger ca 15 km norr om Sandviken. Kyrkan, förskola, skola, äldreboende och affär m.m. ligger centralt i Järbo. Kungsberget med dess stora skidanläggning ligger bara ca 7 km därifrån. Välkommen med din ansökan!

Läs mer och lämna ansökan