Kyrkogårdsarbetare 100%

Vi söker en kyrkogårdsarbetare som kan medverka i alla tänkbara arbeten på våra två kyrkogårdar i Kungsgården och Järbo samt en del fastighetsskötsel.

I arbetsuppgifterna ingår allt som kan tänkas uppkomma inom kyrkogårdsförvaltningens ansvarsområde, t ex gravgrävning, snöskottningsberedskap, mark - och grönytearbeten, reparationer av maskiner.

Vi söker dig som

• Trivs med att arbeta utomhus
  • Är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
  • Du ska ha förmåga att se vad som behöver göras och ta eget ansvar.
  • Viss arbetsledning och administration kan förekomma.
  • BE-körkort och förarbevis för grävmaskin krävs för tjänsten.
  • Motorsågskort och röjsågskort är meriterande.

Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden. Vi tillämpar provanställning. Tillträde den 1 maj.

Mer upplysningar kan lämnas av kyrkogårds- och fastighetschef
Inga-Maj Lundgren Björk tel. 070-653 75 81.

Ansökan med meritförteckning och övriga handlingar skall vara inkommen till Ovansjö-Järbo pastorat, Ovansjövägen 232, 812 40  Kungsgården eller per
e-post ovansjo.pastorat@svenskakyrkan.se

Senast den 8 februari 2019.