Vetekornet (Församlingsblad)

Senaste numret av Vetekornet! Nr 1, 2020 - Påsken!

Alla nummer av vetekornet

Församlingsbladet Vetekornet kommer ut tre (!) gånger per år och delas ut till alla hushåll i Ovansjö-Järbo pastorat. De tre nummrerna skiljer sig åt,
#1. Påsknummer - Påskens alla gudstjänster och information om påsken. Kommer samma vecka som Palmsöndagen.

#2. Verksamhetsnummer - Nummer med alla våra fina verksamheter som startar igen efter sommaren. Kommer i slutet av augusti.

#3. Advent och Jul - Julens alla gudstjänster och information om julen. Kommer i slutet av november.

Bor du någon annanstans och vill ha pappersutgåvan skickad till dig är du välkommen att skicka ett e-post till ovansjo.pastorat@svenskakyrkan.se med din adress så ser vi till att skicka tidningen till dig när den kommer.

Artiklar ut Vetekornet!