Other languages with Google Translate

Ovansjö-Järbo pastorat Besöks- och postadress: Ovansjövägen 232, 81240 KUNGSGÅRDEN Telefon: +46(290)37015 E-post till Ovansjö-Järbo pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Församlingsblad

Församlingsbladet/Vetekornet innehåller information om vad som händer i församlingarna

Informationen är för kommande tremånadsperiod och innehåller gudstjänster, kontaktinformation, evangemang och reportage.

Vetekornet nr 3 2018

Vetekornet Bild: Gustaf Hellsing / IKON

Församlingsbladet kommer ut fyra gånger per år och delas ut till alla hushåll i Ovansjö-Järbo pastorat.
Bor du någon annanstans och vill ha pappersutgåvan skickad till dig är du välkommen att skicka ett mejl till ovansjo.pastorat@svenskakyrkan.se med din adress så ser vi till att skicka tidningen till dig när den kommer.