Under dessa rådande omständigheter

Läs här vad som händer i din församling.

Tillsvidare kommer vår verksamhet att se lite annorlunda ut, vi ber dig hålla koll här på hemsidan men också i predikoturerna och våra övriga sociala medier.

Alla våra tre kyrkor är öppna alla dagar kl. 10-16. (utom onsdag i den kyrka där”Musik i sommarkväll” håller till, där är det förlängt öppethållande) Tänd ljus i ljusbäraren, sök stillheten från bänken och låt din tanke och bön få tid.

Söndagarnas friluftsgudstjänst kl 17:00 kommer att läggas ut på facebook (adress: ostrarydsforsamling). Kan även ses här längst ner på startsidan, dock med en förminskad bild.

Känner du oro, behöver  du praktiskt hjälp, eller bara någon att prata med? Välkommen att kontakta församlingsexp: tel 011 706 13 epost:ostraryd.forsamling@svenskakyrkan.se

Vi vill finnas till hands för dig!

Gud, du som är nådens och modets Gud, vi ber om hjälp i den tid då  sjukdomen sprider sig i vår värld och vårt land. Vi kommer till dig med vår rädsla, vilsenhet och bön om kraft, med vår oro för anhöriga och vänner som bor i utsatta områden. Särskilt ber vi för alla människor på flykt, som är i svåra situationer och med lite skydd för kropp och hälsa. Vi ber för alla som arbetar i vården. I nödens tid, låt våra handlingar vara en del av svaret på våra böner. Amen.