Ungdom och student

Vi är ungdomar från 15 år och uppåt som i församlingens ungdomsverksamhet hittat en gemenskap där vi kan koppla av och vara oss själva.

Kom som du är!

En gemenskap där vi strävar efter att inte värdera varandra efter prestation, utseende, sexuell läggning, ekonomi, studieresultat eller liknande. Några kallar sig troende, några gör det inte.  Här finns plats för skratt och gråt, vi åker på läger ibland, några har ledaruppdrag i konfirmandarbetet, andra sjunger i vår kör.

Att få tid att ”bara vara” är värdefullt.

bara vara

Att mysa i soffan med en kopp kaffe eller te är viktigt. Att få tid att ”bara vara” är värdefullt. Ibland har vi något på programmet, t ex en gästföreläsare, ett studiebesök, vi bakar eller ser kanske en film. Spel, och upptåg bestämmer vi själva.

Öppen gemenskap

Vi tror och hoppas att vår gemenskap är öppen och att du som kommer hit ska känna dig sedd och hörd och trivas här. Det finns stort utrymme för deltagarna att vara med och forma verksamheten.