Sök din gravplats på webben

Finn Graven och Gravar.se!

Med hjälp av de kostnadsfria söktjänsterna "finngraven.se" och "gravar.se" kan man nu söka efter personer som är gravsatta på Östra begravningsplatsen och Norra begravningsplatsen i Östersund.

Kyrkogårdsexpeditionen får ofta frågor om gravsatta från anhöriga och släktforskare men även från företag som begravningsbyråer och stenhuggare. Nu kan alla själva söka på internet och få information även om kyrkogårdsexpeditionen inte är öppen.

Finn graven: Man söker på namn på den gravsatte och får upp gravnummer och en blinkande markering vid gravens position på gravkartan. Man ser också vilka övriga som är gravsatta i samma grav. Här kan man söka på personer gravsatta fram till 2015-12-31.

Läs gärna under fliken "Söktips" för att veta vad man ska tänka på för att få ett bra resultat av sökningen!

Klicka på nedanstående länk för att komma till söktjänsten: www.finngraven.se

Gravar.se: Man söker på namn på den gravsatte och får upp gravnummer samt ser vilka övriga som är gravsatta i samma grav. Här finns ingen karta ännu.

Klicka på nedanstående länk för att komma till söktjänsten: www.gravar.se

Observera att det bara går att söka efter uppgifter om avlidna personer via den här sidan. Uppgifter om gravrättsinnehavare finns inte här.

Sökt utan att finna?

Om du söker någon som är gravsatt på någon av Östersunds begravningsplatser och inte kan finna personen med hjälp av "Finn Graven" eller "Gravar.se" är du välkommen att kontakta kyrkogårdsexpeditionen.
Telefon: 063-195020, vardagar 10-12
Adress: Mariavägen 23, 831 48 Östersund