Barnkör
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Barnkörer för 6-10 år

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt, skoj och gemenskap. Östersunds församling har tre körer som riktar sig till åldrarna 6-10 år. Vill du anmäla ditt barn till någon av körerna? Nedan hittar du information om alla körer samt kontaktuppgifter till vår körledare Lena Moén.

KÖRKUL (6-7 år)

Vi sjunger en blandad repertoar och medverkar ibland vid gudstjänster och konserter. Vi jobbar med takt och noter på ett lekfullt sätt och arbetar mycket med rörelsesånger för att öva motoriken i kroppen. Vi lär oss även att andas på rätt sätt för att rösten och sången ska bli så bra som möjligt.

Övningar: Församlingsgården bredvid Stora kyrkan
Onsdagar 16:40-17:10
Körledare: Lena Moén

KRISTALLERNA (8-10 år)

Vi sjunger en blandad repertoar och medverkar ibland vid gudstjänster och konserter. Vi jobbar med sångteknik och lär oss andas på rätt sätt för att sången och rösten ska stärkas och bli så bra som möjligt, vi prövar på att sjunga i stämmor och kanon och även på engelska.

Övningar: Församlingsgården bredvid Stora kyrkan
Onsdagar 17:15 - 17:45
Körledare: Lena Moén

För mer information och anmälan, kontakta:

Lena Moén

Körledare, Sångpedagog