Other languages with Google Translate

Stora Kyrkans Unga Röster (SKUR)

Körer för barn 6-13 år. Kören kommer från höstterminen 2018 att få en ny inriktning. Mer info närmare terminsstart.

Gruppstorlek för barnets bästa

Utifrån barnets bästa, i förhållande till våra lokaler, utrymmen och personella resurser, har vi ett maximalt antal hur många vi tar emot i varje grupp. Därför är det viktigt att du som förälder anmäler ditt barns deltagande till respektive grupp och barnledare. I sång- och skaparverkstad har vi utrymme för 16 barn.