Other languages with Google Translate

Rullator-rally genom Östersund

Årets Rullator-rally genom Östersund är avklarat. I år med stort mediapådrag av SVT & TV4.

Om du har svårigheter med att ta dig fram, om du använder rullator, rullstol, käpp eller haltar - då är detta rallyt för dig!

VARNING FÖR pigga pensionärer nyservade rollatorer & trimmade rullstolar

I juni varje år anordnar Svenska kyrkan och Värmestugan ett RullatorRally just för dig.

Här får du möjlighet att träffa glada människor i ett roligt event och under tiden är du med och samlar in pengar till välgörande ändamål.

Reportage SVT & TV4

Länk till reportage i SVT Jämtland

Länk till Reportage i TV4 Jämtland

Tack till våra sponsorer

TACK vare våra sponsorer samlades det 2018 in 6 700:- till diakonala fonden- Svenska kyrkan i Östersund. Årets sponsorer 2018 var:

Gärdin & Persson AB
Länsförsäkringar Jämtland
Norrlandsägg AB
Lilla Saluhallen
MERI

Se Filmen om Rullator-rallyt

Initiativtagare Lasse berättar om varför och hur han fick idén.

Bilder från 2016: