Replokaler

I samarbete med Sensus jobbar vi med bl a ”den tysta replokalen”.

I församlingsgården bredvid stora kyrkan finns två stycken replokaler/studios för denna verksamhet. Det är ju inte bara rock- och popverksamhet som kräver tillgång till goda replokaler, även den klassiska kammarmusiken har behov av bra rum att musicera i.

Replokalen är fullt utrustad med instrument och mikrofoner, man behöver alltså inte ta med sig egna. Varje deltagare har hörlurar och möjlighet att ställa in sin egen ljudnivå för instrumenten i gruppen eftersom man kopplar in sig i digitala förstärkare.

Personer med nedsatt funktionsnivå på något sätt kan ha svårt att vistas i lokaler där ljudnivån är över det normala. Behovet och önskan att spela musik skiljer sig däremot inte från övriga grupper i samhället. En tyst replokal möjliggör för fler att kunna utöva sitt musikintresse. Replokalen är förstås öppen för alla som är intresserad av att musicera i band, vi kommer även att erbjuda andra musikaliska aktiviteter.

den tysta replokalen

Är ni sugna på att musicera där hör ni av er till Nicklas Strandberg, Organist i församlingen, eller Johan Arveli, gruppledare på Sensus.

Nicklas Strandberg

063-19 50 04, 070-326 96 99