Other languages with Google Translate

Följ med på vandring längs S:t Olavsleden i sommar!

Mellan 15-16 augusti ordnar Östersunds församling en gemensam vandring på en del av sträckan mellan Östersund och Åre. Tema: "Friheten i Kristus".

”Friheten i Kristus”

Följ med på en vandring längs S:t Olavsleden i sommar. Mellan den 15 och 16 augusti vandrar vi på en del av sträckan mellan Östersund och Åre. Med temat ”Friheten i Kristus” får vi möta oss själva, varandra och Gud – i den Jämtländska skapelsen.

Fakta om pilgrimsvandringen

Avfärd från centrala Östersund onsdag 15 augusti på morgonen och Åter torsdag 16 augusti på eftermiddagen. Gemensam transport med buss ordnat av församlingen.
Närmare tid och plats för avfärd meddelas alla anmälda efter sista anmälningsdag.
Färdledare: Carina Grinde och Mikael Sjödin.
Boende reserverat på Hållandsgården med helpension,
Pris: 770 kr per person och del i tvåbäddsrum, 200 kr i enkelrumstillägg.
Anmälan (och ev. allergier): Carina Grinde carina.grinde@svenskakyrkan.se 063-19 50 53, senast den 3 augusti.
Samarrangemang med Frösö Sunne Norderö församling.

Carina Grinde

Sjukhuskyrkan, Diakon