Några kyrkogårdsarbetare i gula varselkläder krattar gruset på gravarna.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Säsongsjobb kyrkogårdsförvaltningen

Nyhet Publicerad Ändrad

Ett jobb för dig som tycker om att vara ute och skapa en vacker miljö på en plats som betyder väldigt mycket för många. Du får dessutom sol i ansiktet, lite smuts under naglarna och bra dagar med ett bra gäng. Från 1 maj till sista oktober.

Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller har införskaffat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet från exempelvis kyrkogård, trädgård/park och anläggningsarbete.

I arbetsuppgifterna ingår kyrkogårdsskötsel såsom plantering av blommor, ogräsrensning, häckklippning, trädbeskärning och gräsklippning. Arbete med mindre lastmaskiner och andra trädgårdsmaskiner kan också förekomma. Arbetet är fysiskt krävande och kräver därför att du har god fysik. Arbetet sker utomhus oavsett väder. I anställningen som säsongsarbetare kan rollen som gruppledare ingå, samt kapelltjänstgöring i Hoppets och Trons kapell.

Läs mer och ansök.