Mötesplats, fika, gemenskap

Mötesplatser

Ta en kopp kaffe, lyssna på en föreläsning, pyssla, sjung i kör, umgås och träffa andra. Vi erbjuder massor av trevliga aktiviteter varje vecka. Välkommen in i gemenskapen!

OBS!

Coronapandemin påverkar alla våra verksamheter. Klicka på knappen nedan för att se hur din verksamhet påverkas.

Corona-akutellt

I församlingens kyrkor möts människor för att fira gudstjänst, men kyrkorna är också mötesplatser med caféer, soppluncher, körer, studiegrupper och annan verksamhet. Till en del aktiviteter är det bara att dyka upp och vara med när det passar. För att vara med i andra grupper kan det krävas en anmälan eftersom man träffas en gång i veckan under en termin. Aktiviteterna leds antingen av församlingens personal eller av frivilliga medarbetare. Aktiviteterna återkommer oftast varje vecka men kan ställas in i vissa fall.