(Inställt) Mötesplatser

(ALLA MÖTESPLATSER STÄLLS IN TILLS VIDARE) Ta en kopp kaffe, lyssna på en föreläsning, pyssla, sjung i kör, umgås och träffa andra. Vi erbjuder massor av trevliga aktiviteter varje vecka. Välkommen in i gemenskapen!

I församlingens kyrkor möts människor för att fira gudstjänst, men kyrkorna är också mötesplatser med caféer, soppluncher, körer, studiegrupper och annan verksamhet. Till en del aktiviteter är det bara att dyka upp och vara med när det passar. För att vara med i andra grupper kan det krävas en anmälan eftersom man träffas en gång i veckan under en termin. Aktiviteterna leds antingen av församlingens personal eller av frivilliga medarbetare. Aktiviteterna återkommer oftast varje vecka men kan ställas in i vissa fall.

Stickningq

(INSTÄLLT tills vidare) Stickcafé

Mötesplats i Lugnvikskyrkan där vi samlas, umgås och pysslar.

Gemenskap, träff

(INSTÄLLD) TRÄFFPUNKTEN

Det är alltid trevligt att ha en stund i veckan att se fram emot. Välkommen till träffpunkten, en mötesplats för dig som vill träffa andra och umgås.