Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Östersund Besöksadress: S Gröngatan 33, 83135 ÖSTERSUND Postadress: Box 3083, 83103 Östersund Telefon:+46(63)195000 E-post till Svenska kyrkan Östersund

Måndagscafé med Kvinnor för Mission

Kvinnor för Mission inbjuder till måndagscafé med andakt varannan måndag. Öppen gemenskapsträff med trevlig samvaro, andakt, enkelt fika. Gäst/er som underhåller ibland med sång, musik, dikt m.m. Välkommen!

Sara Holmlund och Astrid Domino var dagens gäster vid måndagscaféet. Bild: Anders Gustafsson

Vårterminen 2019

Församlingsgården måndagar 13:00-14:30

Datum för vårterminen med gäster
14/1 Gäst: Jan Gustafsson
28/1 Gäst: Anna Gredander
11/2 Årsmöte
25/2 Gäst: Göran Modén
11/3
25/3 Gäst: Ingrid Borgström
8/4
13/5 Gäst: Ingegerd Bengtsson
27/5

Kvinnor för Mission  är en del av vår kyrkas internationella arbete och inriktar sig främst på hjälp till barn och kvinnor.
Gruppen har också försäljningar, en på våren och en på hösten.
Pengarna vi får in går till ett aids-projekt i Zimbabwe med stöd till familjer men främst barnen.