Other languages with Google Translate

Måndagscafé med Kvinnor för Mission

Kvinnor för Mission inbjuder till måndagscafé med andakt varannan måndag. Öppen gemenskapsträff med trevlig samvaro, andakt, enkelt fika. Gäst/er som underhåller ibland med sång, musik, dikt m.m. Välkommen!

Sara Holmlund och Astrid Domino är dagens gäster vid måndagscaféet. Bild: Anders Gustafsson

Kvinnor för Mission  är en del av vår kyrkas internationella arbete och inriktar sig främst på hjälp till barn och kvinnor.
Gruppen har också försäljningar, en på våren och en på hösten.
Pengarna vi får in går till ett aids-projekt i Zimbabwe med stöd till familjer men främst barnen.