Other languages with Google Translate

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Att vara konfirmand handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig.

SOMMARKONFIRMAND

För dig som vill åka på ett längre läger under sommaren. Vi träffas på söndagar 1 gång/månaden under våren och i slutet av juni på läger och har en massa kul tillsammans,  snackar mening med livet och kristen tro. Konfirmationen blir i början på juli, när vi kommit hem från vårt läger.
Plats: Församlingsgården
Tid: Söndagar 1 gg/månad, läger i juni.
Start:  2:a Advent
Konfirmation: Juli

Margareta Engdahl

KONFIRMAND - FÖR DIG SOM BEHÖVER EXTRA STÖD

För dig som är i behov av extra stöd, t.ex. går på särskola, erbjuder vi konfirmationsgrupp i samarbete med Brunflo församling.
Länk till Brunflo församling
Kontaktperson: Helene Ångström, 063-140 373

SAMISK KONFIRMAND

Sommarläger på Edelviks folkhögskola, Burträsk, för samiska ungdomar från hela landet.
Länk till hemsida->
Kontaktperson: Ella-Britt Eriksson, 063-19 50 83

Vad är konfirmation egentligen?

Under konfirmandtiden får du möta livet och kristen tro och hur det faktiskt också kan ha med dig att göra.
Tillsammans med andra får du möjlighet att samtala och fundera över livet och tron på Gud och samtidigt åka på läger, fika och leka.

Kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor...

Konfirmation betyder bekräfta och det är ditt dop du bekräftar under konfirmandtiden. Om du inte är döpt har du möjlighet att bli det medan du är konfirmand.
Konfirmandtiden avslutas med konfirmation, tidpunkten varierar beroende på vilken grupp du väljer.

Här kan du läsa mer om vilka olika alternativ som finns i Östersunds församling för dig som är nyfiken på det här med att vara konfirmand.

Ella-Britt Eriksson

Enhetschef barn och ungdom