Drop in-vigsel

Går ni i giftastankar? Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. På självaste nationaldagen bjuder vi in till drop in-vigsel i Gamla kyrkan. Varmt välkomna!

Går ni i giftastankar?

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. För er som vill ha en enkel men glädjefylld kyrklig vigsel utan timmar av planering, erbjuder vi drop in-vigsel på nationaldagen 6 juni.

Vanligtvis brukar vi hålla till på Jamtli, men eftersom situationen ser annorlunda ut i år, kommer vi ha drop in-vigsel i Gamla kyrkan istället.

Ni är välkomna från kl 11:00 - 16:00. Präst, musiker och solist finns på plats och förgyller er dag. Ingen föranmälan behövs men ni måste ta med giltig hindersprövning och legitimation. En av er måste också vara medlem i Svenska kyrkan.

Har du några frågor eller funderingar?

Kontakta Hanna Brande, präst.
mejl: hanna.brande@svenskakyrkan.se
telefon: 063 - 19 50 60