Ungdomskör
Foto: Ikon

Chorus Nova (16-30 år)

TILLFÄLLIGT PAUSAD HÖSTTERMINEN 2020. En kör för dig som vill utveckla din röst, dina färdigheter som körsångare och känna dig trygg med flerstämmighet.

Om Chorus Nova

Stora Kyrkans Chorus Nova är en kör för dig som är 16-30 år och som vill utveckla din röst, dina färdigheter som körsångare och känna dig trygg med flerstämmighet.

Vi  använder hela kroppen via rörelse och rytmik för att befästa det vi gör och uttrycker i sången och för att förstå teorin bakom, men också för att komma åt de muskler som hjälper oss intonera och forma tonerna. Repertoaren och genre är blandad men tonvikten ligger på musik som är skriven för det kyrkliga budskapet och gemenskapen.

Du får en egen tid för uppsjungning  under året för att samtala om röstläge och utveckling och du förväntas också öva på egen hand vid mellan repetitionerna. Närvaro vid repetition och framföranden är viktig då vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Verksamheten är kostnadsfri.

Under hösten övar vi coronaanpassat genom att sitta med avstånd från varandra, komprimerad övningstid till 1,5 timme med en liten bensträckare, var och en tar med sig egen dryck och energitillskott efter behov och är noga med hygien och mående.

Terminsstart: Tillfälligt pausad höstterminen 2020
Övningar: Stora kyrkan, Församlingsgården
Tid: Torsdagar kl 18:30 - 20:00
Körledare: Ingrid Löfgren