Barnkör
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Barnkörer (6-14 år)

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt, skoj och gemenskap. Östersunds församling har tre barnkörer som riktar sig till åldrarna 6-14 år. Läs mer om körerna och anmälan här.

OBS!

Coronapandemin påverkar alla våra verksamheter. Klicka på knappen nedan för att se hur din verksamhet påverkas.

Corona-aktuellt

KÖRKUL (6-7 år)

Vi sjunger en blandad repertoar och medverkar ibland vid gudstjänster och konserter. Vi jobbar med takt och noter på ett lekfullt sätt och arbetar mycket med rörelsesånger för att öva motoriken i kroppen. Vi lär oss även att andas på rätt sätt för att rösten och sången ska bli så bra som möjligt.

Onsdagar 16:40-17:10

KRISTALLERNA (8-10 år)

Vi sjunger en blandad repertoar och medverkar ibland vid gudstjänster och konserter. Vi jobbar med sångteknik och lär oss andas på rätt sätt för att sången och rösten ska stärkas och bli så bra som möjligt, vi provar på att sjunga i stämmor och kanon och även på engelska.

Onsdagar 17:15 - 17:45
Körledare: Lena Moén

STORA KYRKANS UNGA RÖSTER (11-14 år)

Vi sjunger en blandad repertoar som kräver ”lite mer” och medverkar ibland vid gudstjänster och konserter. Vi jobbar mycket med sångteknik och andningsteknik som stärker rösten och sången. Vi sjunger det mesta i stämmor och på flera olika språk.

Onsdagar 15:30-16:30
Körledare: Lena Moén

För mer information och anmälan, kontakta:

Lena Moén

Körledare, Sångpedagog