Anmälan konfirmand – 2021/2022

Här anmäler du dig som konfirmand!

Anmälan (Välj ett alternativ)

FOTOGRAFERING*

Konfirmandåret kommer dokumenteras av ledare och annan personal från församlingen, material som kommer kunna publiceras på församlingens hemsida, i sociala medier och i församlingens informationsmaterial för kommande konfirmandår. Är det okej?

Döpt?

Konfirmationen är en bekräftelse av dopet, därför behöver man vara döpt för att konfirmeras. Den som inte är döpt kan bli det under konfirmandåret, vilket är ganska vanligt. Därför behöver vi veta om du är döpt eller inte.

HÄLSODEKLARATION. Vi behöver veta en del om konfirmanden för att tiden tillsammans ska bli så bra som möjligt. Om du hellre vill lämna muntlig information, skriv det i rutan och prata med ledarna vid tillfälle eller ring. Det du skriver här stannar i ledargruppen.

FÖRÄLDRARKONTAKT

Här vill vi veta hur vi kan komma i kontakt med er förälder/kontaktpersoner. Vi använder gärna mail och SMS som kontaktvägar, för snabb och miljövänlig kommunikation, men skickar även ut viktig information via papperspost.

PERSONUPPGIFTSHANTERING FÖR DELTAGARE

Genom att anmäla dig samtycker du till att dina personuppgifter lagras. För att kunna administrera verksamheten behöver vi lagra dina personuppgifter. På länken nedan finns mer information om hur Svenska kyrkan i Östersund behandlar personuppgifter i vår verksamhet: