Ungdomskörer

CECILIAKÖREN FÖR flickor från ÅRSKURS 5

Vi sjunger kanon, sånger från olika länder och jobbar med rytmer. Kören medverkar i gudstjänster och samarbetar ofta med andra körer både i och utanför församlingen. Lucia- och vårkonserter, kördagar och musikutflykter ingår i programmet.

Dag & tid: Onsdagar kl 16.00-17.30
Plats: Åkersberga Kyrkliga Centrum
Info & anmälan: Cecilia Olsson, kyrkomusiker, 08-540 845 32, cecilia.olsson (a) svenskakyrkan.se

KÖREN GLORIOUS GOSPEL CHOIR - För dig som är 15 år och uppåt

En kör för dig, både vuxna och ungdomar, som gillar svängig gospel. Vi sjunger i stämmor och har oftast en kompgrupp med när vi sjunger i olika gudstjänster.

Dag & tid: Torsdagar kl. 19.00–21.00
Plats: Åkersberga Kyrkliga Centrum
Info & anmälan: Christina Nordstrand, musiker, 070-471 47 16, Christina Nordstrand

Musikgruppen

För ungdomar och unga vuxna mellan 16 och 24 år. Hit är du välkommen om du gillar att sjunga eller spelar ett instrument och gärna vill vara med och bidra till församlingens musikutbud, särskilt inom ungdomsverksamheten. Vi jobbar i projekt, vilket innebär att du ingår i en grupp som tränar för ett särskilt tillfälle eller sammanhang.

Dag & tid: Onsdagar kl 19.00-21.00
Plats: Åkersberga Kyrkliga Centrum
Info & anmälan: Josefin Hallberg ungdomsassistent josefin. hallberg (a) svenskakyrkan.se