Ung i kyrkan

Häng med oss. Kom med på våra aktiviteter för ungdomar som anordnas då och då eller kom med på våra onsdagsmässor.

Facebookgrupp & instagram

Gå med i Facebook-gruppen "Ung i kyrkan - Österåker-Östra Ryds församling". Här får du koll på vad som händer i församlingen.

Följ oss på på Instagram www.instagram.com/osterakerostraryd

Henrik  Bjureström

Henrik Bjureström

Barn & ungdom, Församlingsassistent

SMS: 073 773 00 42

Onsdagsmässan GLÄDJE - TRO - LIV

Välkommen till en veckogudstjänst med nattvard, som är särskilt utformad för och tillsammans med ungdomar. Alla är förstås välkomna. Onsdagsmässan är ca 40 minuter lång.

Vill du vara en av de som förbereder mässan? Flera uppdrag finns att välja bland. Kom och var med – alla behövs.

Onsdagar kl 18.00 i Åkersberga kyrka

Isak Sköld

Barn & ungdom, Församlingsassistent

Direkt: isak.skold@svenskakyrkan.se

SMS: 070-651 75 73

Musikgruppen Orkester G

För ungdomar och unga vuxna mellan 16 och 24 år. Hit är du välkommen om du gillar att sjunga eller spelar ett instrument och gärna vill vara med och bidra till församlingens musikutbud, särskilt inom ungdomsverksamheten.

Vi jobbar i projekt, vilket innebär att du ingår i en grupp som tränar för ett särskilt tillfälle eller sammanhang. Vi träffas och repar ett antal gånger inom varje projekt.

Dag & tid: Onsdagar kl 19.00-21.00
Plats: Åkersberga Kyrkliga Centrum
Info & anmälan: Josefin Hallberg ungdomsassistent, e-post: bufnoter (a) gmail.com