Kammarorkester

Österåkers Kammarorkester har utvecklats till en stolthet i vår församling.

Gruppen som till stommen består av stråkmusiker, musiklärare och amatörer med mycket god spelvana, arbetar målmedvetet inför konserter och musikgudstjänster. Vi samverkar ofta i med körer och solister. Gudstjänstmedverkan sker regelbundet med enskilda instrumentalister och grupper ur Kammarorkestern.

Orkestern har utvecklats så att den numera också använder barockinstrument vid all musik före 1800-talet.

Om du är erfaren orkestermusiker men saknar forum för ditt musicerande idag är Österåkers Kammarorkester kanske något för dig.

Dag & tid: Tisdagar 19.30-22.00
Plats: Åkersberga Kyrkliga Centrum
Info & anmälan: Urban Westerlund, kyrkomusiker, telefon 08-540 845 42 eller urban.westerlund (a) svenskakyrkan.se