Grupper & anmälan

Sista anmälningsdag för konfirmandgrupperna var 26/9. Är du intresserad av att stå på reservlista kontakta Camilla Segerlund.

Har du frågor kring grupperna eller annat kring konfirmation, kontakta

Camilla Segerlund, församlingspedagog och konfirmandkoordinator

Tel: 08-540 845 35 E-post: camilla.segerlund (a) svenskakyrkan.se

Terminsgrupp 1 - läger i Bergslagen

Denna grupp åker på läger till gården Finnåker i Bergslagen på påsklovet v.14. Då kommer vi dela dygnet-runt-liv tillsammans. Genom samtal, gemenskap, lek och andaktsliv lär vi känna varandra, oss själva och kristen tro. I övrigt träffas vi regelbundet under terminerna.

Uppstart: oktober
När ses vi: gruppen träffas 2-3 gånger/månad och främst på tisdagar och söndagar under oktober-maj.
Övernattning Prästgården: 18-19/11
Läger: Finnåker påsklovet 2018
Ledare: AnneLi Amilon, präst, Henrik Bjureström, församlingsassistent
Konfirmation: maj

Terminsgrupp 2 - Gör inte skillnad på människor

Följ med på en resa med fokus på människovärde och ett av mänsklighetens största ”sår”. Vi träffas regelbundet under terminerna och på påsklovet v.14 åker vi till Kraków och besöker där bland annat förintelselägret Auschwitz-Birkenau

Uppstart: oktober
När ses vi: 2-3 gånger/månad, främst onsdagar och söndagar oktober-maj
Övernattning Prästgården: 11-12/11
Läger: Kraków under påsklovet 2018
Ledare: Mikael Thorngren, präst, Camilla Segerlund, församlingspedagog och UllaKarin Westlin, diakon
Konfirmation: maj

Sommargrupp 2018

Följ med på sommarläger. Vi bor på gården Finnåker i Bergslagen med egen badplats, kanoter och mycket mer. Under en vecka delar vi dygnet-runt-liv tillsammans. Genom samtal, gemenskap, lek och andaktsliv lär vi känna varandra, oss själva och kristen tro.

Uppstart: advent 2017
När ses vi: gruppen träffas 2-3 gånger/månad, främst onsdagar och söndagar under perioden december-juli.
Övernattning Prästgården: 27-28/1
Läger: Finnåker 24 juni - 2 juli 2018
Ledare: Maria Sverke, präst och Jonas Olsson, församlingsassistent
Konfirmation: 8 juli

Med reservation för ändringar.

Är du intresserad av konfirmationsgrupper i någon annan församling, kan du söka här>>