Österåker-Östra Ryds församling Besöksadress: Bergavägen 13, 18430 ÅKERSBERGA Postadress: BOX 46, 18421 ÅKERSBERGA Telefon: +46(8)54084500 E-post till Österåker-Östra Ryds församling Webbplats

Din församling är en plats för möten – med dig själv, med andra människor och med Gud i alla skeden i livet. Vi finns för din skull. Välkommen!

Bokning av dop, vigsel eller begravning: 08-540 845 24

Tidsbokning samtalsakut (tel.svarare): 08-540 206 76

Tidsbokning familjerådgivning (tel.svarare): 08-540 845 25

Telefon växeln: 08-540 845 00

E-post Österåker-Östra Ryds församling

Åkersberga Kyrkliga Centrum

Besöksadress: Bergavägen 13, Åkersberga

Postadress: Box 46, 184 21 Åkersberga

"Musik i sommarafton" varje söndag med start den 2 juli och sedan hela sommaren. Välkommen på konsert i Östra Ryds kyrka på söndagar kl 19.00. Fri entré.

Välkommen på sommarkonsert

Under ett par veckor i augusti har vi sommardagläger. Här kan du pyssla, jonglera, fiska, bada, spela spel och leka. Var med en eller flera dagar, du behöver inte anmäla dig i förväg. Familjer och ungdomar, alla är välkomna, och det kostar ingenting.

Sommaröppet på Påta

Konfirmation

Kan jag alltid vara mig själv? Varför händer onda saker i världen? Hur ser min framtid ut? Du är inte ensam att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Under perioden 2 juli -13 augusti är Östra Ryds kyrka öppen med guide på plats som kan visa denna fantastiska kyrka och dess konstskatter. Välkommen till vägkyrkan i sommar!

Välkommen in i sommar

Var ligger närmaste kyrka? Med "Kyrkguiden" hittar du rätt direkt. Besök kyrkor i sommar, ladda ner appen på semestern!

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Välkommen till drop in-dop i Åkersberga kyrka lördag 9 september. Alla är välkomna, oavsett ålder.

Dop – helt enkelt!

Genom Jourhavande präst erbjuder Svenska kyrkan akut samtals- och krisstöd via telefon, chatt och digitalt brev.

Rutiner för gravsättning i askgravlunden Österåkers kyrka

Med anledning av artiklar i massmedia vill församlingen förtydliga vad som inträffat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så missar du inga evenemang eller nyheter.