Österåker-Östra Ryds församling Besöksadress: Bergavägen 13, 18430 ÅKERSBERGA Postadress: BOX 46, 18421 ÅKERSBERGA Telefon: +46(8)54084500 E-post till Österåker-Östra Ryds församling Webbplats

Din församling är en plats för möten – med dig själv, med andra människor och med Gud i alla skeden i livet. Vi finns för din skull. Välkommen!

Bokning av dop, vigsel eller begravning: 08-540 845 24

Tidsbokning samtalsakut (tel.svarare): 08-540 206 76

Tidsbokning familjerådgivning (tel.svarare): 08-540 845 25

Telefon växeln: 08-540 845 00

E-post Österåker-Östra Ryds församling

Åkersberga Kyrkliga Centrum

Besöksadress: Bergavägen 13, Åkersberga

Postadress: Box 46, 184 21 Åkersberga

Konfirmation

Kan jag alltid vara mig själv? Varför händer onda saker i världen? Hur ser min framtid ut? Du är inte ensam att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Kristen ekumenisk konst av Åkersbergakonstnären Lars E Korse i Åkersberga Kyrkliga Centrum, Bergavägen 13. Utställningen pågår till 12 maj.

Konstutställning

Vi söker dig som är en god andlig ledare och entusiastiskt leder och utvecklar gudstjänstlivet. Du har ledarerfarenhet och tycker om att motivera, stötta och ge dina medarbetare möjlighet till utveckling.  Vill du bli vår kyrkoherde?

Kyrkoherde välkommen till Österåkers pastorat (Åkersberga)

Österåker-Östra Ryds församling och Ljusterö-Kulla församling kommer att läggas samman och söker en kyrkoherde för pastoratet. Vi söker dig som är en god andlig ledare och entusiastiskt leder och utvecklar gudstjänstlivet. Du har ledarerfarenhet och tycker om att motivera, stötta och ge dina medarbetare möjlighet till utveckling. Vill du bli vår kyrkoherde?

Vi söker dig som är präst och vill arbeta med kyrkliga handlingar, konfirmander och gudstjänster. Varken mer eller mindre, en riktigt pålitlig och trofast arbetshäst. Vi erbjuder dig att jobba med ett mångkunnigt, engagerat och glatt medarbetarlag. Vill du bli en del av vårt gäng?

Österåker-Östra Ryds församling (Åkersberga) söker komminister och stallkamrat

Välkommen att njuta av vacker musik och god mat. Onsdag den 3 maj bjuds på rysk tango och kompositör på ”B”. Milda Žigure, på violin och viola, Magnus Holmlund på piano.

Lunchmusik

Vad vill du att din församling ska göra? Rösta i kyrkovalet 17 september.

Öppna förskolan i din församling, öppen för alla

Vad vill du att din församling ska göra? Rösta i kyrkovalet 17 september.

”FEEL GOOD” med Glorious Gospel Choir söndag 7 maj kl 18.00  i Östra Ryds kyrka. Dirigent Christina Nordstrand. Gästsolist är sånggruppen "Avec". Fritt inträde!

Gospelkonsert

”FEEL GOOD” med Glorious Gospel Choir söndag 7 maj kl 18.00 i Östra Ryds kyrka. Dirigent Christina Nordstrand. Gästsolist är sånggruppen "Avec". Fritt inträde!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så missar du inga evenemang eller nyheter.