Din församling är en plats för möten – med dig själv, med andra människor och med Gud i alla skeden i livet. Vi finns för din skull. Välkommen!

Bokning av dop, vigsel eller begravning: 08-540 845 24

Tidsbokning samtalsakut (tel.svarare): 08-540 206 76

Tidsbokning familjerådgivning (tel.svarare): 08-540 845 25

Telefon växeln: 08-540 845 00

E-post Österåker-Östra Ryds församling

Åkersberga Kyrkliga Centrum

Besöksadress: Bergavägen 13, Åkersberga

Postadress: Box 46, 184 21 Åkersberga

Torsdag den 19 oktober dukar vi upp för Fairtrade-fika. Kom in från höstrusket och bidra till en bättre värld.

Kom på fika

Kom och fika och lyssna på Orkester G som tolkar all musik, från jazz till pop. Ta med dig en kompis och kom hit! Vi ses i Åkersberga Kyrkliga Centrum 18/10.

Musikcafé med Orkester G

Vi har öppet för stora och små, unga och gamla måndag, tisdag och onsdag från morgon till kväll under v 44 i Åkersberga Kyrkliga Centrum.

Välkommen hit under höstlovet

På onsdag under höstlovet kommer Tant Klavér på besök med Mullvaden Max. Under föreställningen ges barnen möjlighet att kommentera handlingen, berätta egna erfarenheter och tankar.

Barnteater Tant Klavér

Under allhelgonahelgen minns vi på ett särskilt sätt våra döda. Vi smyckar deras gravar med blommor och tänder ljus som lyser upp i mörkret mellan Alla helgons dag och Alla själars dag. Detta händer under allhelgonahelgen i våra kyrkor.

Allhelgonahelgen

Två församlingar i samverkan

Österåker-Östra Ryds församling bildar tillsammans med Ljusterö-Kulla församling Österåkers pastorat från årsskiftet. Tillsammans blir vi starkare, men med fortsatt lokal prägel. Två församlingar inom pastoratet samverkar för att finnas för dig som bor, arbetar eller tillbringar din fritid här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så missar du inga evenemang eller nyheter.