Österåker-Östra Ryds församling Besöksadress: Bergavägen 13, 18430 ÅKERSBERGA Postadress: BOX 46, 18421 ÅKERSBERGA Telefon: +46(8)54084500 E-post till Österåker-Östra Ryds församling Webbplats

Din församling är en plats för möten – med dig själv, med andra människor och med Gud i alla skeden i livet. Vi finns för din skull. Välkommen!

Bokning av dop, vigsel eller begravning: 08-540 845 24

Tidsbokning samtalsakut (tel.svarare): 08-540 206 76

Tidsbokning familjerådgivning (tel.svarare): 08-540 845 25

Telefon växeln: 08-540 845 00

E-post Österåker-Östra Ryds församling

Åkersberga Kyrkliga Centrum

Besöksadress: Bergavägen 13, Åkersberga

Postadress: Box 46, 184 21 Åkersberga

Välkommen till familjegudstjänst. Kören "Rätta Takter" medverkar.

Våfflor och familjegudstjänst på Jungfru Marie Bebådelsedag

Välkommen till familjegudstjänst. Kören "Rätta Takter" medverkar. Efter gudstjänsten bjuds det på belgiska våfflor, kaffe och saft i vapenhuset. Söndag 26 mars kl. 16:00 i Östra Ryds kyrka.

Sinnesrogudstjänsten är en enkel gudstjänst med mycket musik, psalmer och tystnad, med tid för stillhet. Kören Glorious Gospel Choir kommer och sjunger för oss. Välkommen på söndag 26/3 kl 18.00 i Åkersberga kyrka.

Sinnesrogudstjänst

Välkommen alla barn till familjegudstjänst med påskpyssel 8 april kl 10.00 i Åkersberga kyrka. Pysslet är gratis. Kyrkkaffe och korv serveras.

Lördagsgudstjänst med små och stora

Vid kyrkkaffet efter högmässan söndag 2 april blir det brödauktion. Alla intäkter går till fasteinsamlingen. Var med och bidra med bakverk som sedan auktioneras.

Brödauktion - bidra till en rättvisare värld och få ett bakverk på köpet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så missar du inga evenemang eller nyheter.