Österåker-Östra Ryds församling Besöksadress: Bergavägen 13, 18430 ÅKERSBERGA Postadress: BOX 46, 18421 ÅKERSBERGA Telefon: +46(8)54084500 E-post till Österåker-Östra Ryds församling Webbplats

Din församling är en plats för möten – med dig själv, med andra människor och med Gud i alla skeden i livet. Vi finns för din skull. Välkommen!

Bokning av dop, vigsel eller begravning: 08-540 845 24

Tidsbokning samtalsakut (tel.svarare): 08-540 206 76

Tidsbokning familjerådgivning (tel.svarare): 08-540 845 25

Telefon växeln: 08-540 845 00

E-post Österåker-Östra Ryds församling

Åkersberga Kyrkliga Centrum

Besöksadress: Bergavägen 13, Åkersberga

Postadress: Box 46, 184 21 Åkersberga

Konfirmation

Kan jag alltid vara mig själv? Varför händer onda saker i världen? Hur ser min framtid ut? Du är inte ensam att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Under ett par veckor i augusti har vi sommardagläger. Här kan du pyssla, jonglera, fiska, bada, spela spel och leka. Var med en eller flera dagar, du behöver inte anmäla dig i förväg. Familjer och ungdomar, alla är välkomna, och det kostar ingenting.

Sommaröppet på Påta

Åsa Löwén är präst. Magnus Holmlund är musiker och Berga Brass medverkar.

Friluftsgudstjänst på Norrö på Kristi himmelfärdsdagen

Vi välkomnar våren med en utomhusgudstjänst på torsdag den 25 maj kl. 11.00 vid Tingshuset på Norrö. Åsa Löwén är präst. Magnus Holmlund är musiker och Berga Brass medverkar. Efter gudstjänsten har Österåkers Slöjdgille försäljning av hantverk och kyrkkaffet är öppet.

Just nu söker vi en komminister på heltid för fast anställning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så missar du inga evenemang eller nyheter.