Foto: Magnus Aronsson

Vuxet växande

Unna dig själv lite egen tid, kom till oss för att hämta andan och finna ro för en stund. Finn en plats att prata om livet, uppleva det existentiella och tro, så att vi kan växa som människor. För närvarande är endast de verksamheter öppna som kan bedrivas med hänsyn och omsorg för varandra samt utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

MediYoga – INSTÄLLT P.G.A. NYA RIKTLINJER FRÅN FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

Kom och lär dig MediYoga! Genom den forskningsbaserade MediYogan, får du möjlighet att lära känna din kropp och själ, stärka självkänsla och självförtroende för att bättre kunna hantera negativa tankar, stress, rädslor och ångest. Detta kan i sig reducera osäkerhet samt motverka depression.

Passet leds av AnneLi Amilon, MediYoga-lärare och präst i församlingen.

Kom i tid, i ledig klädsel och medverka efter egen förmåga – inga förkunskaper krävs. Mattor finns på plats men ta med filt/egen yogamatta att lägga ovanpå.

Fredagar för kropp, själ och sinne

Begränsat antal platser/pass. Medverkan är genom medlemskap i Svenska kyrkan, kostnadsfri. Övriga kan betala 30:-/gång som går till trädplanteringsprojektet i Tanzania.

Tid: Fredagar JÄMNA VECKOR kl. 9.45–10.45 (start 2/10)
Plats: Åkersberga kyrka, ingång från Skolvägen
Anmälan: begränsat antal platser - anmäl dig via formuläret nedan!
Vid frågor kontakta AnneLi.Amilon (a) svenskakyrkan.se

MEDIYOGA & FRIGÖRANDE RÖRELSE  – INSTÄLLt P.G.A. NYA RIKTLINJER FRÅN FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

Under ett av momenten i detta yogapass använder vi oss i ”Yoga & Frigörande rörelse” av rytmer som vi rör oss till på plats. Du inspireras att hitta dina rörelser. Varje rytm karaktäriseras av olika rörelsekvalitéer. Den fria rörelsen hjälper oss att öva upp intuition, kreativitet och spontanitet och bygger en trygg grund i oss själva, kvaliteter som gör att vi kan möta livet – vår vardag och omgivning – mer avslappnat och med större närvaro.

Passet leds av AnneLi Amilon, MediYoga-lärare och präst i församlingen.

Tid: Fredagar OJÄMNA VECKOR kl. 9.45–10.45  (start 9/10)
Plats: Åkersberga kyrka, ingång från Skolvägen
Anmälan: begränsat antal platser – anmäl dig via formuläret nedan
Vid frågor kontakta AnneLi.Amilon (a) svenskakyrkan.se

YOGA – Inställd tillsvidare!

ANMÄLAN till yoga.

English international service and Fellowship

Gudstjänst på engelska

Read more here>>