Skapargrupper

Vi skapar och är kreativa i olika material och arbetar utifrån olika teman. Hitta ditt kreativa utrymme utifrån ditt behov av att uttrycka dig. Just nu är det paus i verksamheten men vi välkomnar er tillbaka så snart som det är möjligt.

Skapargrupp för miniorer

För barn i årskurs 2–3. Pyssel, lek, prat och fika. En enkel andakt avslutar träffen varje gång. Kostnadsfritt.

Torsdagar kl. 15.00–17.00
Kontakt: Dörte Kind, 08-540 845 28

Skapargrupp för juniorer

För juniorer, årskurs 4–5. En grupp för barn som är nyfikna på att skapa i olika material. Vi börjar alltid med gemensam fika och pratstund samt avslutar med en kort och lugn stund i kyrkan.

Tisdagar kl. 15.00–17.00
Kontakt: Linnéa Johannesson, 08-540 845 04

Himmel och pannkaka

Himmel och pannkaka är en mötesplats för ungdomar i årskurserna 6–7 där vi bakar och lagar mat med ett ekologiskt tänk. Vi arbetar med olika typer av livsmedel, lagar mat, bakar, provar och utvecklar egna tankar och idéer. Himmel och pannkaka fungerar lite som hemkunskapen i skolan, men med mer fokus på individen och att vi ska ha roligt tillsammans. Anmälan krävs. Kostnadsfritt.

Onsdagar kl. 15.00–17.00
Kontakt: Jonas Olsson, 08-540 845 14

Gruppen Himmel och pannkaka är för närvarande full, så om du anmäler dig hamnar du på en reservlista.

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Välj vilken skapargrupp ni vill gå. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkopplar vi inom kort!

SKAPARGRUPP FÖR VUXNA

Välkommen att delta i skapande och samtal.
Tid: Varannan måndag kl 15.00-17.00 med start 4/10
Plats: Åkersberga kyrkliga centrum, Bergavägen 13

Info & anmälan: Annette Ferronato telefon 08-540 845 15 eller annette.ferronato (a) svenskakyrkan.se, men det går också bra att anmäla sig i receptionen.