Samtal om att gå i pension

Är det så här det ska vara? Du som är på väg att bli eller nyss blivit pensionär är välkommen att dela dina tankar med andra i samma situation.

SAMTALSSTÖD FÖR PENSIONÄRER

Att gå i pension innebär en stor förändring och kan upplevas som utmanande. Efterlängtad på ett sätt, men också jobbig. För de flesta handlar det om att orientera sig i en ny tillvaro. De existentiella frågorna kommer ofta till ytan i denna fas av livet.

Vi ses på torsdagar udda veckor kl. 18.30–20.00 i Åkersberga kyrka

Info och anmälan: Elisabeth Rydström 08-540 845 81, elisabeth.rydstrom (a) svenskakyrkan.se