Foto: Magnus Aronsson

Livets pärlor – samtal om livet

Vad är viktigt i livet? Var finns balansen? Hur kan kristen tro fungera till vardags? Välkommen till en nystartad samtalsgrupp som ses på kvällstid.

Utifrån armbandet med livets pärlor, Frälsarkransen, samtalar vi om livets små och stora frågor. De frågor som det inte finns enkla svar på men som är viktiga för oss alla; vem är jag, erfarenheter av glädje och sorg, lidande och död, meningen med livet, om rätt och fel, om rättvisa, ansvar, skuld och försoning, om tro och tvivel och vem Gud är.

När och var?

Gruppen kan ta emot åtta deltagare och träffas varannan onsdag kl. 19.00 i Åkersberga kyrkliga centrum på Bergavägen 13. Kostnadsfritt deltagande.

Planerad start 22 september och det blir 4–6 träffar beroende på gruppens storlek och intresse. Samtalsledare är pastoratets kaplan Lena Walderfelt (präst).

Kontakta Lena om du har frågor, annars anmäl dig via formuläret nedan.

Ja tack jag vill vara med i samtalsgruppen "Livets pärlor"

Lena Walderfelt

Svenska kyrkan i Österåker