Foto: Magnus Aronsson

Gudstjänst med små och stora

Välkommen till gudstjänst för hela familjen och efterföljande kyrkkaffe med korvgrillning och trolleri söndagen den 19 juni. Gudstjänsten äger rum i Österåkers kyrka kl. 11.00 och föreställningen utanför Österåkers prästgård kl. 12.20.

I ÖSTERÅKERS KYRKA firar vi en festlig gudstjänst med doft av sommar tillsammans med unga röster från alla våra barnkörer. Temat denna söndag är “Vårt dop”. Efter gudstjänsten har vi kyrkkaffe med korvgrillning utanför prästgården. Alla som vill är också välkomna att se trolleriföreställningen som börjar ca kl. 12.20.

Ceciliakören
Musicanterna
Rätta takter
Sånghjärtat
Österåkers gosskör

Liv Skareng, körledare
Johan Björling, körledare
Erik Tegenborg, körledare
Urban Westerlund, körledare
Johann Gherman, präst

Swedish Magician, Kenneth Jensen
Swedish Magician, Kenneth Jensen Foto: Tommy Jansson

TROLLERIFÖRESTÄLLNINGEN BUSKUL bjuder på en magisk föreställning för alla barn. Swedish Magician, Kenneth Jensen, är en mästare i barntrolleri. Passa på att ta en fika i parken medan barnen är trollbundna.

Musikfestival i kyrkan

Missa inte sommarens musikhändelse! Boka in den 17–19 juni, då det kommer att bjudas på en rad fantastiska konserter och musikevenemang runt om i hela Österåker, både i våra kyrkor och ute i det gröna.