"Mord och inbrott på Bogesund"

Föredrag med Lennart Lenke som berättar spännande och ruskiga kriminalhistorier från Bogesund. Hör om det tragiska dubbelmordet i Broknäs och de uppmärksammade inbrotten på Bogesunds slott.

Föredrag den 12 mars kl. 19.00 i Vasagården Rydbo

Välkommen till en ny spännande föreläsning med författaren Lennart Lenke. Den här gången berättar han om ett tragiskt och gripande dubbelmord i Broknäs som hände på 1880-talet. Sedan får vi ta del av den otroliga historien om inbrotten på Bogesunds slott 1937, som baron von Höpken förnekade att de hänt och vägrade göra polisanmälan.

NÄR: onsdag 12 mars kl. 19.00

VAR: Vasagården, Rydbo

Föredraget är rikt illustrerat med bilder.
Längd ca en timme. Kostnadsfritt.

Läs mer om Östra Ryds historia och föredragshållare Lennart Lenke >>