Gudstjänst & konserter för barn och familj

Välkommen till en gudstjänst eller barnkörkonsert som välkomnar alla åldrar men låter barnen vara i fokus.

Barnens allhelgona
2 november kl. 16.00, Östra Ryds kyrka
En vandring i kyrkan och på kyrkogård för små och stora som har frågor om livet och döden. I kyrkan gestaltar vi hur en begravning kan gå till, och pratar om varför vi gör som vi gör. Ute på kyrkogården besöker vi några gravar och funderar på hur deras liv varit
Läs mer om Allhelgonhelgen>>

Gudstjänst med barnkör och bibelutdelning
10 november kl. 11.00, Åkersberga kyrka
Präst: Maria Sverke
Musiker: Liv Skareng och James Ellison
Barnkörerna Tonbildarna och Musicanterna.

Barnens allhelgona 2 november kl. 16.00, Östra Ryds kyrka Bild: Gustaf Hellsing

Ljusgudstjänst
1 december kl. 16:00 Österåkers kyrka
Präst: Maria Sverke
Musiker: Liv Skareng
Körerna Musicanterna, Ceciliakören och Rätta takter under ledning av Liv Skareng.

Barnens Lucia
8 december kl. 11.15  Roslags-Kulla kyrka

Bibelutdelning – för barn

Församlingen bjuder in barn som fyller sex år att under året komma till en familjegudstjänst för att få ta emot en ”Bibel för barn”. Inbjudan per brev kommer hem. Kontakta catarina.soderlind (a) svenskakyrkan.se för mer information.