Gudstjänst & musik för barn och familj

Välkommen till en gudstjänst eller barnkörkonsert som välkomnar alla åldrar men låter barnen vara i fokus.

Musik-kul med orgel

Söndag 8 mars kl. 12.00 Åkersberga kyrka
Liv Skareng och James Ellison, ledare
För barn i åldern 8 till 13 år

Välkommen att utforska och lära känna orgeln. Vi kommer att lekfullt få prova att spela både enskilt och tillsammans. Vi kommer också att lära oss lite om noter, skriva en egen låt och ha allmänt musikkul. Sedan åker vi i gemensam buss till Österåkers kyrka och går på konserten med Anna Holm. Hon kommer att spela häftig och rolig orgelmusik för oss och visa lite av allt man kan göra med en orgel. Vi slutar efter konserten i Österåkers kyrka ca kl. 15.40.
Det är kostnadsfritt att delta, men anmälan krävs och det är begränsat antal platser. Vi bjuder på smörgås och dricka. Anmäl ditt barn till Liv Skareng, telefon: 0703-95 22 66 eller e-post: liv.skareng (a) svenskakyrkan.se

Familjekonsert

Söndag 8 mars kl. 15.00 i Österåkers kyrka
Kom och möt musik från några av våra mest älskade operor och baletter!
Musik av bland andra Georg Bizet, Sergej Prokofiev och Jean Philipp Rameau
Anna Holm, orgel

Familjegudstjänst och Påskpyssel

28 mars kl. 10:00 i Åkersberga kyrka
Präst: Maria Sverke
Kören Tonbildarna under ledning av Liv Skareng.
Påskpyssel efter gudstjänsten.

Mässa med barnkör

13 april kl. 11:00 i Åkersberga kyrka
Musiker: Liv Skareng

Gudstjänst med barnkörer

Söndag 17 maj kl. 11.00 Ljusterö kyrka
Körerna Sånghjärtat, Musicanterna och Rätta takter under ledning av Erik Tegenborg, Liv Skareng och James Ellison

Mässa med barnkör och vårfest

31 maj kl. 11.00 i Åkersberga kyrka
Präst: Staffan Hellgren
Efter gudstjänsten är det vårfest för alla åldrar.

Bibelutdelning – för barn

Församlingen bjuder in barn som fyller sex år att under året komma till en familjegudstjänst för att få ta emot en ”Bibel för barn”. Inbjudan per brev kommer hem. Kontakta catarina.soderlind (a) svenskakyrkan.se för mer information.