En varmare stad

Var med och sprid värme, omtanke och medmänsklighet. Gör någon glad. Bjud på ett leende, en hjälpande hand eller varför inte en värmande halsduk.

Det blåser kallt både bildligt och bokstavligt talat i vårt samhälle, men det finns också många människor som står upp för medmänsklighet och värme. Det är enkelt att göra gott för någon annan. Kanske behöver grannen hjälp med snöskottningen. Det kan också vara att stå upp för det som är rätt och säga ifrån när någon snackar skit om någon. Eller något så enkelt som ett uppmuntrande ord när man ser att någon behöver det som mest. Tillsammans gör vi skillnad.

Vad gör du för att Österåker ska bli varmare?
#envarmarestad

Halsdukar stickade med kärlek