Drop-in-vigsel på alla hjärtans dag

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. Fria till din partner, få ett JA, beställ hindersprövning och gift er på alla hjärtans dag!

Drop-in-vigsel fredag 14/2 i Östra Ryds kyrka mellan kl. 16.00 och 20.00

Störst av allt är kärleken och att hylla den kräver varken lång planering eller stora kostnader. Fria till din partner, få ett JA, beställ hindersprövning och gift er i Östra Ryds kyrka på alla hjärtans dag. Krångligare än så är det inte.

Vi ordnar präst, vacker lokal, musik och vittnen. Gäster, bukett och högtidliga kläder är valfritt och ni bestämmer själva hur ni vill göra. Det enda ni behöver tänka på är att beställa hindersprövning från Skatteverket i god tid. Kontakta bokningen för att få papper i ordning och en tid för samtal. Till kyrkan tar ni med legitimationer och ringar. Varje vigsel tar cirka en halvtimme.

Kom ihåg att minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan.

Men nu består tro, hopp och kärlek, des­sa tre, och störst av dem är kärle­ken

1. Fria till din partner och få ett "JA".

2. Beställ hindersprövning från Skatteverket

3. Kontakta bokningen 08-540 845 24 för att få papper i ordning och en tid för samtal.

4. På den stora dagen tar ni med er varandra, ringar, papper från Skatteverket och giltiga legitimationer.

5. På plats i kyrkan får ni träffa prästen och välja psalmer och musik.

Kom ihåg att minst en av er behöver vara medlem i Svenska kyrkan.

Agendan till vigseln hittar ni här >>