Barn & unga

Roliga aktiviteter för små och stora barn. Vi erbjuder en bred barnverksamhet med allt från öppen förskola, musiklek och gudstjänst med familjer till skapargrupper och barnkörer. Allt om konfirmation hittar du också här.

Ljusmässan kallas också för Kyndelsmäss, varför heter det så? Vi gör en upptäcktsfärd i kyrkan och utforskar den med hjälp av ljus och mörker. Välkomna lördagen den 1/2 klockan 16.00 till Östra Ryds kyrka. För barn i åldern 4 år och uppåt i vuxens sällskap.

Barnens ljusmässa

Varva ner, och gör en mjuklandning efter en lång vecka. Ta med barnen och inled helgen med mysig gemenskap i Åkersberga kyrka. Ring 08-540 845 02 och anmäl er.

Fredagsmys

Välkommen till en gudstjänst eller barnkörkonsert som välkomnar alla åldrar men låter barnen vara i fokus.

Mässa & musik för barn och familj