Babycafé & Öppna förskolan

Välkommen till våra öppna barnverksamheter med ditt barn eller barnbarn. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

BABYCAFÉ

Babycafé är för föräldrar med barn i åldern 0–2 år i Åkersberga kyrka. Här kan du träffa andra föräldrar och prata om livet som småbarnsförälder, knyta kontakt och utbyta erfarenheter. En kort morgonstund i kyrkan kl 09.45, för de som vill, med ljuständning och kanske några ord på vägen. Därefter blir det fika och sångsamling.

Tid & plats: Tisdagar kl. 9.00–12.00 i Åkersberga kyrka.
Ledare: Gunilla & Kerstin
Kontaktperson: Gunilla Buhre, 08-540 845 75, gunilla.buhre (a) svenskakyrkan.se

KYRKANS ÖPPNA FÖRSKOLA

Detta är en öppen verksamhet för föräldrar med barn i åldrarna 0–7 år. Ett bra tillfälle att träffa andra föräldrar och prata om livet som föräldrar, knyta kontakter och utbyta erfarenheter. Barnen får nyfikna upptäcka andra barn och leka tillsammans. Morgonstund och sångstund och pyssel för de som vill. Att fika är också en självklar del. Du kan komma och vara med en längre eller kortare stund under dagen, precis som det passar för dig. Det är ingen avgift för Öppna förskolan.

Åkersberga kyrka
Tid & plats: Onsdagar kl. 9.00–12.00 i Åkersberga kyrka, Bergavägen 13
Ledare: Gunilla & Catarina
Kontaktperson: Gunilla Buhre, 08-540 845 75, gunilla.buhre (a) svenskakyrkan.se

Vasagården, Rydbo
Tid & plats: Fredagar kl. 9.00–12.00 i Vasagården, Rydbo
Ledare: Camilla & Catarina
Kontaktperson: Catarina Söderlind, 08-540 845 31, catarina.soderlind (a) svenskakyrkan.se

Öppna förskolan på Ljusterö
Öppna förskolan i Prästgården på Ljusterö är ett samarbete mellan kommunen och Svenska kyrkan i Österåker och är en mötesplats för gravida eller småbarnsföräldrar med barn i åldrarna 0–6 år. Här kan ni leka, sjunga och fika gott till billigt pris.

Tid & plats: Måndagar kl. 9.00–12.00 i Prästgården Ljusterö

KYRKANS ÖPPNA FÖRSKOLA FÖR DAGBARNVÅRDARE