Österåker-Östra Ryds församling

Kontakt

Österåker-Östra Ryds församling Besöksadress: Bergavägen 13, 18430 ÅKERSBERGA Postadress: BOX 46, 18421 ÅKERSBERGA Telefon: +46(8)54084500 E-post till Österåker-Östra Ryds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Åkersberga kyrka

I Åkersberga Kyrkliga Centrum finns församlingens minsta och yngsta kyrka centralt belägen mitt i Åkersberga.

Österåker-Östra Ryds församling

Besöksadress:

Bergavägen 13, 18430 ÅKERSBERGA

BOX 46, 18421 ÅKERSBERGA

Telefon:

+46(8)54084500

Våra kyrkor:

Gå till webbplats

Åkersberga kyrka

I Åkersberga Kyrkliga Centrum finns församlingens minsta och yngsta kyrka. Åkersberga kyrka stod klar 1980 och ligger inbyggd i Åkersberga Kyrkliga Centrum. Det är en modern kyrka uppförd i gult tegel med en enkel och ren arkitektur. Kyrkan är högre än de övriga huskropparna och reser sig snett uppåt som stäven på ett skepp.

I kyrkan får max 150 personer vistas.

Tillgänglighetsanpassning:
- Dörröppnare finns
- Handikapp-WC
- Teleslinga, hörstavar

ÖPPETTIDER - ÅKERSBERGA KYRKA

Måndag-torsdag kl 08.00-20.00

Fredag kl 08.00-16.00

Lördag-Söndag: Öppet i samband med gudstjänster och aktiviteter.

HITTA TILL ÅKERSBERGA KYRKA

Besöksadress: Bergavägen 13 (detta är ej postadress)

Se Kyrkligt Centrum på kartan.

Med SL: Roslagsbanan till Åkersberga station. Gå 500 m. Se www.sl.se

Med bil: Kommer ni från Täbyhållet, sväng vänster vid trafikljuset direkt efter att ha passerat över kanalen. Håll höger och ni befinner er på Bergavägen. Passera fyrvägskorsning Bergavägen/Skolvägen och parkering finns på vänster sida efter cirka 200 meter.