Ny film om Ungdomsgänget

Ungdomskvällarna genomförs på appen Zoom tills vidare.

Har du sett filmen om de digitala ungdomskvällarna?

Som ett av fem exempel att inspireras av i Coronatider har Svenska kyrkan gjort denna film om vårt arbete. De skriver så här:

”Många unga är oroliga och ensamma. I Össeby församling har de populära ungdomskvällarna fortsatt digitalt under coronakrisen. 💗 #svenskakyrkan #stoltmedlem ”

Ungdomskväll med Zoom

Det är konstiga tider.

Vi längtar efter varandra, men vi får inte träffas. Istället får vi ses digitalt!
Ladda ner appen Zoom.

Aktuella datum: 3 april, 5 maj, 15 maj.
Från kl 18.50 kan du logga in med länken som skickas ut till alla som anmält sig.

Kl 19.00 börjar det! Häng med :)

Ungdomskvällar

Grillkvällar, stranddagar och fredagsmys. Kom och häng, du också! Vi äter mat och gör roliga saker ihop. Kvällarna avslutas med sång och musik. Obs! Anmälan.

Fredagar kl 17.30-21.

Vårterminens datum är 17 januari, 14 februari och 15 maj.

Grillkväll

På skolavslutningen, torsdag 11 juni, träffas vi för att grilla, leka och kanske ta sommarens första dopp på stranden vid Klockarborg. Samling vid Össeby-Garns församlingshem kl 16.30. Kvällen avslutas med lägerbål, sång och musik, och vi är tillbaka vid Össeby-Garn ca kl 21.

Ledare är Felicia Johnsson, Elin Myrberg, Ebba Vannérus, Clara Wimmer och Mohammad Zare.

Anmäl dig till Josefin Vannérus 070-721 42 00
eller Malin Andersson 08-512 420 36