Other languages with Google Translate

Välkommen till Össeby församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Mötesplatser

För dig som inte vill tillhöra en fast grupp finns flera andra mötesplatser i församlingen.

Lördagar kl 14.00-15.00 hela sommaren. Obs! Byte av dag under sommaren.

Fika på Torpet

Torpet kallas av somliga för Brottbytorpet, och andra säger Sundbytorpet, så vi nöjer oss med ”Torpet”. Vi som finns på plats är Brottby Tillsammans, Kvinnogruppen och Össeby församling, och vi kommer att samarbeta för att hålla öppet alla söndagar under våren. Oftast är det Gerd, Bitte och Inger som tar emot med härligt nybakt och gott humör! Lördagar kl 14.00-15.00 hela sommaren. Obs! Byte av dag under sommaren.

Välkommen till dagträff i Angarns församlingshem på torsdag 31 maj kl 13-15.

Dagträffar

Välkommen till dagträff i Angarns församlingshem på torsdag 31 maj kl 13-15.

Att skapa mötesplatser för samtal om livet och kristen tro

Össeby församlings verksamhetsidé