Other languages with Google Translate

Välkommen till Össeby församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Mötesplatser

För dig som inte vill tillhöra en fast grupp finns flera andra mötesplatser i församlingen.

Fritidsgården Haket
Första lördagsfikat blev en succé, så vi fortsätter!
Össeby församling. KL 14.00

Lördagsfika på Haket

Fritidsgården Haket Första lördagsfikat blev en succé, så vi fortsätter! Välkommen att titta förbi på en kopp kaffe/te och hembakt till självkostnadspris. Volontärer i Brottby arrangerar med stöd av Össeby församling. KL 14.00

För dig som vill engagera dig i olika frågor med fokus på miljö, hållbarhet, mänskliga rättigheter och integration. Var med och diskutera vad din församling ska jobba med framöver.

FORUM

Att skapa mötesplatser för samtal om livet och kristen tro

Össeby församlings verksamhetsidé