Välkommen till Össeby församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Mötesplatser

För dig som inte vill tillhöra en fast grupp finns flera andra mötesplatser i församlingen.

Söndagar kl 14.00-15.00 fr.o.m. 14 januari

Fika på Torpet

Torpet kallas av somliga för Brottbytorpet, och andra säger Sundbytorpet, så vi nöjer oss med ”Torpet”. Vi som finns på plats är Brottby Tillsammans, Kvinnogruppen och Össeby församling, och vi kommer att samarbeta för att hålla öppet alla söndagar under våren. Söndagar kl 14.00-15.00 fr.o.m. 14 januari

Välkommen till dagträff i Angarns församlingshem på torsdag 15 mars kl 13-15. Ingen anmälan, öppet för alla. Ingrid Edgardh berättar om Sjukhuskyrkans verksamhet.

Dagträffar

Att skapa mötesplatser för samtal om livet och kristen tro

Össeby församlings verksamhetsidé