Välkommen till Össeby församling

Välkommen till Össeby församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Just nu söker vi en kanslist.

Vill du vara navet på vår expedition?

Össeby församling söker en kanslist 100 %

Sista ansökningsdag är 11 september 2017

Össeby församling ligger i Stockholms stift och utgör till ytan Vallentuna kommuns nordöstra del. Vi är en liten landsortsförsamling med fyra medeltida kyrkor och kyrkogårdar; Össeby-Garns, Angarn, Vada och Kårsta kyrkor. I församlingen finns 4700 invånare varav 65 % är medlemmar i Svenska kyrkan. Arbetslaget består av motsvarande 10 heltidstjänster.

I tjänsten ingår att ansvara för församlingens administration, kyrkobokföring, arkiv, telefon, it, mail och post, samt att vara kyrkoherdens och kyrkorådets sekreterare.

Vi söker dig som:

• har gått utbildning i, och har erfarenhet av, kyrkobokföring och Svenska Kyrkans administrativa system
  • är serviceinriktad
  • är strukturerad och effektiv
  • har samarbetsförmåga och är relationsskapande
  • är trygg i din egen kristna tro och hemmahörighet i Svenska Kyrkan
  • vill arbeta i en spännande församling på landet och ändå bara ett stenkast från huvudstaden
  • gärna har B- körkort och tillgång till egen bil

Vid frågor kontakta kyrkoherde Elisabet Munro, tel 070-510 03 13

Sista ansökningsdag 11september 2017

Skicka din ansökan till Össeby församling

Össeby församling