Här finns stöd och hjälp

Behöver du hjälp att handla mat eller medicin? Är du orolig eller rädd och vill tala med någon? Oskarshamns församling vill vara ett stöd i en tid av oro och ovisshet kring smittspridningen av covid-19.

LYSSNAR TILL DIN ORO
Här finns någon som lyssnar. Kontakta:
Diakoniassistent Karin Erlandsson: 0491-78 42 18
karin.erlandsson@svenskakyrkan.se

Jourhavande präst finns per telefon, mejl eller chatt: Jourhavande präst
För telefonkontakt, slå 112 och begär Jourhavande präst. Telefonlinjen är öppen kvällar och nätter.

PRAKTISK HJÄLP
Behöver du själv eller någon du känner hjälp att tex handla eller gå till apoteket?
Diakoniassistent Karin Erlandsson: 0491-78 42 18

SAMORDNAR VOLONTÄRER
Har du möjlighet att hjälpa andra med att exempelvis handla eller något annat praktiskt? Diakoniassistent Karin Erlandsson: 0491-78 42 18

HÄR ÄR DET ÖPPET
Vi strävar efter att hålla kyrkorna öppna med möjlighet att be och tända ljus. Oskarshamns kyrka är öppen alla dagar kl.11.00–15.00. Kolla gärna en extra gång i kalenderna för eventuella ändringar: till kalendern.  Visa hänsyn och håll avstånd. Övriga kyrkor har varierande öppettider.

FRÅGOR
Församlingsexpeditionen : 0491-78 42 00