Yoga & Qigong

Såväl kropp som själ måste må bra. I Oscarskyrkan erbjuder vi yoga och qigong. Öppet för alla och kräver inga förkunskaper.

UPPEHÅLL I VERKSAMHETEN

Vi har uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller åtminstone hela januari.

Dop och vigslar får genomföras med max 8 personer inklusive medverkande. För begravningar gäller max 20 personer exklusive medverkande.

Våra kyrkor har öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vid entrén har vi korgar med ljus, reflexer, bibelord och dikter som vi gärna bjuder dem som besöker oss på. Vill du prata med någon finns präst eller diakon på plats i Oscarskyrkan vardagar 12:00-13:00 och helger 11:00-12:00. Du kan också kontakta präst eller diakon via mail eller telefon och jourhavande präst har extraöppet under pandemin.

Vill du ha hjälp med viktiga ärenden, hör av dig till någon av församlingens diakoner så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig.