Qigong

Varannan onsdag i Oscarskyrkan

UPPEHÅLL I VERKSAMHETEN

Vi har uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller tillsvidare och när verksamheten kommer igång igen presenteras information om det här på hemsidan.

Dop och vigslar får genomföras med max 8 personer exklusive medverkande. För begravningar i Oscarskyrkan och Gustaf Adolfskyrkan gäller max 20 personer exklusive medverkande. I Djurgårdskyrkan är taket för begravningar satt till max 12 personer exklusive medverkande.

Våra kyrkor har öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vid entrén har vi korgar med ljus, reflexer, bibelord och dikter som vi gärna bjuder dem som besöker oss på. Vill du prata med någon finns präst eller diakon på plats i Oscarskyrkan vardagar 12:00-13:00 och helger 11:00-12:00. Du kan också kontakta präst eller diakon via mail eller telefon och jourhavande präst har extraöppet under pandemin.

Vill du ha hjälp med viktiga ärenden, hör av dig till någon av församlingens diakoner så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig.

Mjuka rörelser, som enligt traditionell kinesisk medicin anses öka kroppens styrka, flexibilitet och immunförsvar samt vår koncentrationsförmåga och uthållighet. Vi gör bl. a. Ba Duan Jin, "Åtta skatternas Qigong", men även andra sköna rörelser. Inga förkunskaper behövs.

Oscarskyrkan
Varannan onsdag kl 13.00–13.30, jämna veckor. (Ojämna veckor, samma dag och tid i Hedvig Eleonora kyrka.)

Ledare är Kia Naumer och kostnaden är 50 kr per tillfälle. Du betalar på plats med swish eller kort.

qigong med kia

Se en snutt av hur ett Qigongpass kan se ut